قیچی سوزنگیر تنگستن اولسن هگار
قیچی هابرای بریدن و جداکردن بافت ها کاربرد دارد.قیچی ها دارای دو حلقه ی انگشتی به منظور نگهداری قیچی میباشد.
قیچی های جراحی یکی از ابزار های جراحی مهم و پرکاربرد در عمل های جراحی میباشد.قیچی های جراحی جهت جداکردن و بریدن بافت ها و یا نخ مورد استفاده قرار میگیرند.
در دسته بندی ابزار های جراحی قیچی ها جزو برنده ها یا کاتر ها قرار میگیرند.
ساختار قیچی های جراحی
اکثر قیچی های جراحی از قسمت های زیر تشکیل شده اند:
- حلقه یانگشتی : به منظور نگه داشتن قیچی باید انگشت شست در یک حلقه و انگشت چهارم در حلقه ی دیگر باشد.دسته های قیچی ممکن است بلند یا کوتاه باشند.قیچی هایی که دارای دسته های بلند هستند برای رسیدن به حفره های عمیق مورد استفاده قرار میگیرند.
- لولا:محلی استکه در آن دو حلقه ی انگشتی به هم متصل شده اند.
- تیغه یا بلید: بلید قیچی ها همان دو لبه ی تیزشان است که بعد از لولا قرار گرفته است و امکان برش را میدهد.قیچی های مخصوص بریدن سیم باید دراری تیغه های کوتاه و سنگین باشند.بعضی قیچی ها دارای تیغه های کج و زاویه دار بوده و برای دسترسی به اطراف و زیر موضع جراحی استفاده میشند.
- نوک : نوک قیچی ها ممکن است صاف یا خمیده (استریت یا کرو) ،تیز و یا کند(شارپ یا بلانت) و یا قوی یا ظریف باشند.قیچی هایی که برای بریدن بافت استفاده میشود باید دارای نوک شارپ و قیچی های برش نخ بخیه باید دارای نوک بلانت باشد که به بافت صدمه نزند.
قیچی سوزنگیر اولسن هگار یکی از ابزار های جراحی میباشد که نوک آن شبیه سوزنگیر و قسمت ماقبل نوک قیچی میباشد.
طول این وسیله 12.5cm _14cm _ 17.5cm میباشد. دارای تیغه ی تنگستن میباشد و دسته ی آن طلایی رنگ است.
قیچی سوزنگیر تنگستن اولسن هگار
رایج ترین وسیله ای که برای بخیه زدن استفاده میشود،سوزنگیر است.از سوزنگیر به منظور نگهداشتن سوزن های جراحی استفاده میشود.
سوزن های خمیده را به دلیل کوچک بودنشان نمیتوان آن هارا مستقیم در دست گرفت،به همین خاطر از سوزنگیر برای بخیه زدن استفاده میشود.
سوزنگیر ها در طول و نوع ساخت متفاوتی موجود است.انتخاب و استفاده از سوزنگیر به عمق بافت،اندازه سوزن و نوع عمل جراحی بستگی دارد.
اکثر سوزنگیر ها دارای آرواره های صاف و استریت میباشند،اما ممکن است برخی از آنها دارای آرواره های خمیده باشد که از این نوع سوزنگیر ها در عمل جراحی ادراری تناسلی و ژنیکولوژی کاربرد دارد.
سوزنگیر ها در بدنه ی خود دارای یک قفل هستند تا بخیه زدن راحت تر صورت پذیرد.
ساختار سوزنگیر ها
سوزنگیر ها اغلب از قسمت های زیر تشکیل شه اند:
- حلقه ی انگشتی : به منظور نگه داشتن سوزن گیر باید انگشت در یک حلقه و انگشت چهارم در حلقه ی دیگر قرار بگیرد. حلقه ها ممکن است دارای رنگ های متفاوت باشند که در ادامه توضیح خواهیم داد.
- قفل یا ضامن : به منظور فیکس و ثابت کردن سوزنگیر میباشد.
- میله یا شفت : دو میله است که حلقه های انگشتی را به لولا متصل میکند.دسته های سوزنگیر ها ممکن است کوتاه باشند یا بلند. سوزن گیر هایی که دسته ی بلند تری دارند برای رسیدن به عمق بافت و حفره های بدن استفاده میشود.
- لولا : محلی است که در آن آرواره ها یا دندانه ها به یکدیگر متصل میشوند.
- آرواره یا دندانه : آرواره های سوزنگیر ممکن است صاف،خمیده و یا زاویه دار باشد.اکثر سوزنگیر ها دارای آرواره های مستقیم هستند.بعضی از سوزنگیر ها ممکن است دارای آرواره های دارای شیار یا فاقد شیار باشند.اکثر سوزنگیر ها دارای آرواره های با شیار موازی هستند که باعث میشوند از آسیب به سوزن جلوگیری گردد.بعضی از سوزنگیر هایی که آرواره های شیار دار هستند بیشتر جهت گرفتن سوزن های کوچک در راحی های پلاستیک و زیبایی استفاده میشوند.
اکثر سوزنگیر ها شبیه پنس هموستات میباشند و تفاوت آنها در آرواره های آنهاست.
دیدگاهها0
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.